Login    Register

message notifications

Any problems, or any suggestions, let us know.

Moderators: WR 1mposter, The Swede, Megaman, danr55, WR1 Bro

  • Author
    Message

message notifications

Postby danr55 » Sat Jul 15, 2006 8:37 am

seem to get PM message notifications, then no new PM ? :? :?
Image
User avatar
danr55
Site Owner
 
Posts: 12444
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:07 pm

Postby danr55 » Tue Jul 18, 2006 11:14 pm

any idea on this anyone, it was a PM from Robbo, got the notification then never got the PM :cry: :?
Image
User avatar
danr55
Site Owner
 
Posts: 12444
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:07 pm

Postby chris » Wed Jul 19, 2006 8:38 am

Not sure. Pops was having the same problem about 3 weeks ago. I looked at all the setting but couldn't see anything wrong. :?

Sorry.
Too petty to be a traffic warden...
chris
 
Posts: 6661
Joined: Fri Aug 27, 2004 9:46 pm
Location: At a car dealers blagging a test drive

Postby danr55 » Wed Aug 30, 2006 2:02 pm

any further ideas on this anyone ?

have just received a PM notification and no PM.... :? :cry:
Image
User avatar
danr55
Site Owner
 
Posts: 12444
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:07 pm

Postby Gangsta Smurf » Wed Aug 30, 2006 2:09 pm

Go into your user profile and turn off the notification. Then log off and log back in again. Then turn the notification back on.
Gangsta Smurf
 

Postby The Swede » Wed Aug 30, 2006 2:10 pm

Thanks.

I was getting 6 notifications this morning and only 3 PM's.
Image
User avatar
The Swede
Moderator
 
Posts: 9152
Joined: Sat May 07, 2005 12:55 pm
Location: Azerbaijan

Postby Gazman2054 » Wed Aug 30, 2006 2:12 pm

I had the same prob at the back end of last week when mick c sent me a PM.
This week everything seems ok...
The WR1oc still rocks...
Even if i do drive a Smart car!...
User avatar
Gazman2054
 
Posts: 1593
Joined: Tue Apr 04, 2006 12:22 pm

Postby Gangsta Smurf » Wed Aug 30, 2006 2:16 pm

it's something to do with the autolog in I think. So try the de-selecting I mentioned above and if it persists I will do open heart on your user profile
Gangsta Smurf
 

Postby danr55 » Wed Aug 30, 2006 3:36 pm

Gangsta Smurf wrote:it's something to do with the autolog in I think. So try the de-selecting I mentioned above and if it persists I will do open heart on your user profile


:rofl:

tried the above, will see what happens
Image
User avatar
danr55
Site Owner
 
Posts: 12444
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:07 pm

Postby marky mark » Wed Aug 30, 2006 3:39 pm

Dan, YHPM (test)
User avatar
marky mark
JPs little helper
 
Posts: 4910
Joined: Mon Oct 10, 2005 9:23 pm
Location: PMSL @ BOBFOC

Postby danr55 » Wed Aug 30, 2006 3:47 pm

marky mark wrote:Dan, YHPM (test)


is that a joke ? :?
Image
User avatar
danr55
Site Owner
 
Posts: 12444
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:07 pm

Postby marky mark » Wed Aug 30, 2006 3:59 pm

YES, sorry - in a silly mood :lol:
User avatar
marky mark
JPs little helper
 
Posts: 4910
Joined: Mon Oct 10, 2005 9:23 pm
Location: PMSL @ BOBFOC

Postby Gazman2054 » Wed Aug 30, 2006 4:01 pm

marky mark wrote:YES, sorry - in a silly mood :lol:


:rofl: :rofl: :rofl:
The WR1oc still rocks...
Even if i do drive a Smart car!...
User avatar
Gazman2054
 
Posts: 1593
Joined: Tue Apr 04, 2006 12:22 pm

Postby stijoy » Wed Aug 30, 2006 4:02 pm

marky mark wrote:YES, sorry - in a silly mood :lol:

what more than normal :!:
User avatar
stijoy
Moderator
 
Posts: 12273
Joined: Thu Oct 14, 2004 12:26 pm

Postby marky mark » Wed Aug 30, 2006 5:26 pm

stijoy wrote:
marky mark wrote:YES, sorry - in a silly mood :lol:

what more than normal :!:


:finger:

Im the most serious on here! everyone knows it :roll:
User avatar
marky mark
JPs little helper
 
Posts: 4910
Joined: Mon Oct 10, 2005 9:23 pm
Location: PMSL @ BOBFOC

Postby The Swede » Wed Aug 30, 2006 6:12 pm

Yes, but that's also because Bro is not here at the moment.
Image
User avatar
The Swede
Moderator
 
Posts: 9152
Joined: Sat May 07, 2005 12:55 pm
Location: Azerbaijan

Return to Site Problems and Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron